Vår Tjänster

Flytt

Vi har hjälpt hundratals kunder att flytta, ingen flytt är för liten eller för stor för oss. Vi hjälper dig att flytta så att processen blir enklare för dig. Läs mer..

Städ

Ingen gillar att städa och det är därför vi erbjuder oss att göra det åt dig. Vi har hjälp väldigt många kunder i flera år och vi kan därför garantera att du kommer bli nöjd med resultatet. Läs mer..

Trädgårdstjänster

Alla vill ha en fin trädgård men långt ifrån alla orkar klippa gräset, rensa rabatter eller klippa häcken. Därför kan du ringa oss för att få en fin trädgård utan att lägga ner en massa av din dyrbara tid på det hela. Läs mer..

Stenplattor och persienner

Hur ditt hus ser ut på utsidan är nästan lika viktigt som hur det ser ut på insidan. Låt därför oss hjälpa dig att anlägga trädgårdsplattor, fixa betongen och laga dina persienner. Läs mer..

Stängsel och staket

Att ha ett stängsel eller ett staket runt sin tomt kan fylla många funktioner. Det ser snyggt och det markerar gränsen för var din tomt börjar. Läs mer..

Gålvvård

Golven i ditt hus måste skötas om och dem kommer inte göra det själva. Om du inte lägger tid på dina golv kommer dem snabbt att bli fula och matta. Läs mer..